Další díl Science Talks: Jak se ze studenta stane podnikatel? Proč bychom se měli zajímat o původ kávy, kterou si kupujeme? A proč bychom měli chodit pro kávu s vlastním hrnečkem?
V dalším dílu našeho podcastu jsme přivítali hosta, který je bez pochyb součástí běžného fungování zaměstnanců a studentů (nejen) Přírodovědecké fakulty – Miroslava Daniela Novotného, provozovatele stánku ForRest Café.
Jak se ze studenta stane podnikatel? Měl by nás zajímat původ kávy? Jak zmírnit ekologické dopady konzumace kávy? A jaký rozdíl mezi prodejem kávy na univerzitě a v obchodním centru? To a mnohem více uslyšíte v novém díle Science Talks!
Náš podcast si můžete pustit třeba na cestách do práce nebo do školy místo poslechu rádia či hudby na platformách Spotify a SoundCloud. Kdo by si chtěl dopřát podcast i s obrazem, může později navštívit náš YouTube kanál.
Mimochodem, věděli jste, že máme i vlastní fakultní kávu? 🙂
#scienceUJEP