V říjnu nás čekají imatrikulace a promoce

Na začátku akademického roku, v říjnu, proběhnou na Přírodovědecké fakultě UJEP také slavnostní imatrikulace nových studentů a promoce čerstvých absolventů fakulty.

Imatrikulace je slavnostní akt vyjadřující přijetí studenta do akademické obce fakulty. Imatrikulace se koná za účasti děkana, proděkanů a promotora, vždy na začátku akademického roku. Imatrikulace nových studentů se uskuteční ve středu 9. října 2024, v červené aule MFC UJEP.
Studenti jsou na imatrikulace zváni prostřednictvím elektronické pozvánky emailem, který bude rozeslán do 30. září 2024.

Pokud by ceremonii chtěli být přítomni také studenti doktorského, navazujícího a kombinovaného studia, prosíme o kontaktování studijní referentky Renaty Postlové (tel. 475 286 672, renata.postlova@ujep.cz).

Tradičním, slavnostním, akademickým obřadem fakulty, při němž jsou novým absolventům předávány vysokoškolské diplomy jsou promoce. Promoce probíhá za účasti akademických hodnostářů (rektora, děkana, proděkanů) a samozřejmě hostů – rodičů, příbuzných a přátel absolventů. Podzimní promoce se uskuteční v pátek 18. října 2024 v červené aule MFC UJEP.

Prosíme studenty, kterých se podzimní promoce týká, aby svou účast závazně potvrdili na e-mail renata.postlova@ujep.cz, nejpozději do 30. září 2024 (do předmětu zprávy, prosím, uveďte “promoce”).

#scienceUJEP