PřF UJEP zve pedagogy na interaktivní pětidenní program “Podpora nadání a nadaných”

Od 16. do 20. září 2024 se na Přírodovědecké fakultě UJEP uskuteční pětidenní program pro pedagogy, který nabídne interaktivní a bohatou náplň. Program se uskuteční v prostorách PřF UJEP, v Centru přírodovědných a technických oborů (CPTO), v areálu katedry biologie i v exteriérech.

Pro pedagogy jsou připraveny praktické, interaktivní a diskuzní semináře, matematické šifrovačky, exkurze, přírodovědné aktivity, kreativní činnost i společná diskuze.

Pro přihlášení na program, prosím, vyplňte následující FORMULÁŘ.

Program probíhá v rámci aktivity B.3.13 EduPower: Platforma pedagogické excelence Ústeckého kraje projektu RUR – Region univerzitě, univerzita regionu reg. č. CZ.10.02.01/00/22_002/0000210.

Aktivita EduPower: Platforma pedagogické excelence Ústeckého kraje podporuje profesní růst učitelů a zájemců o pedagogiku, posiluje jejich motivaci, komunitu a síťování. Nabízí inspirativní setkání, workshopy a konference zaměřené na aktuální trendy ve vzdělávání. Programy se konají v prostorách UJEP, ve školách, online a na dalších místech, aby byly dostupné všem pedagogům v kraji.

#scienceUJEP