Druhé kolo přijímacího řízení. Uzávěrka přihlášek se blíží!

Ještě 2 dny zbývají do uzávěrky přihlášek do 2. kola přijímacího řízení na Přírodovědeckou fakultu UJEP. Termín pro podání přihlášek do 2. kola přijímacího řízení pro akademický rok 2024/2025  je 16. srpna 2024!

Zajímá vás věda a příroda? Studujte na Přírodovědecké fakultě UJEP a staňte se přírodovědcem! Uchazečům nabízíme atraktivní obory bakalářského, magisterského i doktorského studia v prezenční, popřípadě kombinované formě. Přírodovědecká fakulta UJEP sídlí v nejnovější budově kampusu UJEP, v Centru přírodovědných a technických oborů (CPTO), které disponuje nejmodernějšími laboratořemi, specializovanými učebnami i výzkumným centrem. Využívá také Centrum biologických a environmentálních oborů (CBEO) v areálu Za Válcovnou, kde sídlí katedra biologie.

Na naší fakultě nabízíme odborné vysokoškolské vzdělávání v oblastech biologie, fyziky, geografie, chemie, informatiky, matematiky a nanotechnologií. Studovat můžete také tzv. sdružená studia, a sice učitelství biologie, fyziky, geografie, chemie, informatiky a matematiky.

Kompletní informace o přijímacím řízení, podmínkách přijetí, studijních programech a dalších podrobnosti najdete ZDE.

S dalšími dotazy se mohou uchazeči obrátit na STUDIJNÍ ODDĚLENÍ PřF UJEP.

#scienceUJEP