Netradiční léto 2020

Vážení návštěvníci našeho webu!

Letošní léto je vskutku netradiční. Podle harmonogramu PřF vstupujeme do času prázdnin až v těchto dnech, řada z nás během své dovolené upřednostní pobyt v české krajině a v prostoru kampusu UJEP se stále pohybují naši zaměstnanci, kteří za pomoci studentů přesouvají větší či menší kousky vybavení svých kanceláří, laboratoří a výukových prostor do nové budovy fakulty. Řada z nich už je však přestěhována a zabydluje si své nové pracovní prostředí.

Rovněž studijní oddělení PřF se v těchto dnech stěhuje do nové budovy, takže jej od 27. 7. najdete v 2. podlaží CPTO. Rozvrh na zimní semestr je téměř připraven, tudíž potvrzujeme, že se s vámi v akademickém roce 2020/2021 budeme setkávat už v budově CPTO. Pedagogické fakultě děkujeme za příjemné společné roky strávené pod jednou střechou v budovách na České mládeži.

V této nelehké a specifické době přejeme všem našim příznivcům, studentům i zaměstnancům, aby v letních dnech načerpali co nejvíce energie! Na vlnách internetu s vámi budeme i přes léto, tak nás můžete sledovat téměř odkudkoli.

Vaše Přírodovědecká fakulta