Změna sídla PřF a rozcestník CPTO na webu

V těchto dnech se stěhuje děkanát PřF do 8. podlaží budovy CPTO. Od 22. června tak budou všechna pracoviště děkanátu kromě studijního oddělení v provozu na nové adrese Pasteurova 3632/15 (zkráceně Pasteurova 15), 400 96 Ústí nad Labem. Od 1. 7. 2020 pak naše fakulta změní sídlo na uvedenou adresu, ačkoliv se ještě nějaký čas bude na našich materiálech objevovat původní adresa České mládeže 8. Stále ještě budete také vídat naše zaměstnance a studenty, jak přebíhají mezi budovami v kampusu, občas obtěžkáni obtížně identifikovatelnými předměty.

Prvotním identifikátorem přesného cíle v budově je číslo místnosti odpovídající označení podlaží (od -1 do 8), rozdělovníku (.) a dvoumístnému číslu, tedy např. místnost 1.01 je v 1. nadzemním podlaží (úroveň náměstí) a jedná se o jeden z hlavních přednáškových sálů. Tento způsob rozlišování odpovídá i označení místností, v nichž bude probíhat výuka a další studijní aktivity, v systému IS/STAG. Označení budovy je CP (CPTO); pozor na rozlišování místností v IS/STAG v -1. podlaží (např. C P - - 1 . 2 1) a v 1. podlaží (např. C P – 1 . 0 1).

Pro web PřF jsme připravili rozcestník CPTO, kde najdete několik částí:

  1. informace o výstavbě budovy (stavíme si budoucnost), které reflektují vývoj přibližně od roku 2015 (vypsání architektonické soutěže na budovu CPTO) po kolaudaci budovy v červnu 2020,
  2. fotogalerii strukturovanou na fotografie z výstavby, fotografie exteriéru a interiéru budovy, sférické snímky,
  3. základní orientační plán, abyste nalezli tu pravou místnost co nejdříve,
  4. v budoucnu i další informace.

Rozcestník je přístupný jednak z hlavního menu webu: Fakulta > O fakultě > CPTO, jednak z menu domovské stránky vpravo: CPTO. Doufáme, že i díky tomu u nás nebudete bloudit a rádi k nám zavítáte! Nebojte se případně zeptat v recepci budovy.