Weby čtyř součástí fakulty oblékly nový kabát

Ačkoliv v těchto jarních dnech spíše kabáty odkládáme, weby čtyř součástí naší fakulty se právě v těchto dnech oblékly do nového kabátu. Naším základním cílem je přihlásit se pod institucionálním designem UJEP a zároveň ukázat oborovou různorodost pracovišť PřF.

Velký dík za spolupráci, která v této souvislosti trvá téměř rok, patří samozřejmě zaměstnancům Centra informatiky UJEP, s nimiž se i nadále snažíme inovovat webovou šablonu tak, aby dosahovala co možná největší použitelnosti pro ty, kteří naše weby navštěvují a používají.

Ať už jste uživatelé, kteří přicházejí na stránky zvenčí, naši uchazeči, studenti, nebo zaměstnanci, věříme, že díky sjednocení designu budete požadované informace dohledávat snadněji, navíc jsou všechny tyto weby flexibilně propojeny s webem fakulty, resp. univerzity. Výhodou je i společně sdílený vývoj, který umožňuje nové myšlenky posoudit v širším konsorciu lidí a implementovat je do provedení webu.

Součásti na webech stále pracují a dolaďují především vizuální prvky, které budou specifikovat jejich činnost. V přípravě jsou i weby dalších součástí. Přejeme všem uživatelům příjemné brouzdání. Pokud byste narazili na nějaké nesrovnalosti, určitě nás o nich informujete na mailu oddělení pro vnější vztahy.