Jak se vyznat v aktualitách nového webu?

Vážení návštěvníci našeho nového webu!

Možná už jste myšlenkami někde jinde. Vždyť léto začalo a s ním i čas dovolených a výletů! Na naší fakultě se během léta sice nevyučuje, ale naši zaměstnanci a studenti přesto nezahálejí a stále něco připravují a dělají. Rádi bychom Vás informovali, že aktuality, které visí zde, tedy na titulní stránce webu, nejsou ty jediné, které se na něm objevují a budou objevovat.

Chceme Vás pravidelně informovat také o výzkumných a dalších projektech a aktivitách, které vyplývají z tvůrčí činnosti naší fakulty. Tyto aktuality najdete samostatně na stránce Aktuality z výzkumu (Věda a výzkum > Obecné informace > Aktuality z výzkumu). Budeme tam postupně představovat projekty, které jsou řešeny na naší fakultě, kdo za nimi stojí, čemu se naši odborníci věnují, co objevili a co chystají.

Když naše škola navazuje nové kontakty, např. spolupráci s privátním sektorem či školami, vyráží na spanilé jízdy po školách, na jednání na univerzitách, výzkumných ústavech apod., budeme Vás o tom informovat. Tyto aktuality najdete samostatně na stránce Aktuality spolupráce (Vnější vztahy > Obecné informace > Aktuality).

Další informace o nás poskytují tiskové zprávy a další mediální výstupy, které můžete sledovat na stránce Veřejnost a média.  Jsou tam k dispozici také Zprávy z médií. Společně s univerzitou sledujeme, kde se co o nás šustne, a zprávy vkládáme právě tam. Občas nám samozřejmě něco unikne, tak budeme rádi, když nás o objevených zprávách z médií budete informovat na mailu public-relations.prf@ujep.cz . Některé informace budeme prezentovat i ve formě postů na našem účtu na Facebooku, resp. Instagramu.

Tak nás nepřestávejte sledovat ani během letních měsíců u vody a na výletech! Přejeme Vám šťastné návraty.