Exkurze do Bosny a Hercegoviny nabízí poslední volná místa

V termínu od 8.—18. 9. 2022 se uskuteční dlouho očekávaná exkurze do Bosny a Hercegoviny organizovaná katedrou geografie. Události se přitom mohou účastnit nejen studenti geografie, ale i další, kteří se zajímají o cestovní ruch.  

Cena exkurze ve výši 9 900 Kč zahrnuje ubytování (převážně v penzionech) a dopravu autobusem. V případě plně obsazeného autobusu se přitom počítá se snížením ceny. 

A co vás na exkurzi čeká? “Můžete těšit například na ikonické město Mostar či areál Olympijských her v Sarajevu. Také se podíváte za bosenskou přírodou, ochutnáte místní kuchyni a zažijete tu pravou balkánskou kulturu,“ sdělila organizátorka Michaela Štěbetáková. Kromě zajímavého zážitku navíc studenti za účast na desetidenním pobytu získají i 5 kreditů v rámci volitelných předmětů letního semestru.

Pro přihlášení je nezbytné vyplnit přihlášku dostupnou na odkazu https://geography.ujep.cz/cs/formulare/, vyplněnou přihlášku následně odnést do budovy CPTO (místnost 5.56), nebo sekretářce katedry geografie paní Jandákové.

Počet míst na exkurzi je omezen, proto doporučujeme s přihlášením neotálet.

V případě jakýchkoli dotazů neváhejte kontaktovat paní magistru Michaelu Štěbetákovou – michaela.stebetakova@ujep.cz

#scienceUJEP