Přihlášky do druhého kola přijímaček podávejte do 17. srpna

“Přírodověda nás baví”. Zároveň si však uvědomujeme, že přírodní vědy nejsou jen o zábavě. Jsou také o širokém spektru znalostí a následného uplatnění. A proto všechny naše katedry i naše centra nabízejí skutečnou vědu. Pokud chcete rozvíjet své nadání i nadšení pro vědu, rádi vám poskytneme to správné studentské prostředí. 

Nabízíme velký výběr studijních programů prakticky ve všech přírodovědných oborech, v matematice a informace, ať v bakalářském stupni, nebo navazujícím magisterském stupni studia. Velké oblibě se těší meziborový studijní program Aplikované nanotechnologie, který nabízíme ve všech stupních studia. Další informace najdete na webu MYJSMEUJEP.cz, kde si v konfigurátoru můžete podle vlastních zájmů vybrat ten správný studijní program pro vás.

Chcete už pracovat, ale přesto byste si rádi doplnili vysokoškolské vzdělání? Nabízíme i kombinovanou formu studia.

Pokud chcete v oboru i bádat a podílet se na výzkumu, jsou pro vás jako stvořeny čtyři studijní programy doktorského studia. Pro bližší informace doporučujeme kontaktovat jednotlivé garanty doktorských studijních programů.

Pokud máte ještě další dotazy, neváhejte kontaktovat studijní oddělení, nebo přímo studijního proděkana  dr. Martina Švece.

Přihlášky do druhého kola přijímacího řízení pak podávejte do 17. srpna. Hodně štěstí!

#myjsmeujep, #ScienceUJEP